Iloista Ystävänpäivää!

Share |

Lauantai 14.2.2009 klo 8.33 - Heljä Järvinen


Tänään taas ystävät saavat lukuisia tervehdyksiä, niin minäkin. Olen siis monen henkilön ystävä. Tuntuu hyvälle, kun ystävät muistavat! Aina ei ole niin, että ystävät muistaisivat hyvällä ja siksipä olisikin tärkeää, että vuoden jokaisena päivänä pyrkisimme olemaan aitoja, hyviä ystäviä ystävillemme. Nykyinen nettimaailma antaa meille mahdollisuuden lähettää kortteja ja tervehdyksiä sähköisessä muodossa kaikkina mahdollisina päivinä ja sama henkilö saattaa saada useampiakin kortteja samalta henkilöltä samana ystävänpäivänä. Vaikka ystävänpäivänvieton historia suomessa on vielä kovin nuori ja tietokone antaa mahdollisuuden monenlaisten asioiden tekoon, niin ystävänpäivätervehdyksen löytyminen postilaatikosta on häkellyttävän iloinen asia.

Monta kertaa pohdin niitä samoja asioita kuin me kaikki aina, että sitten kun on paremmin aikaa niin sitten teen sitä ja laitan tätä...Minun pitää kyllä todeta, että niin hämäläinen taidan kuitenkin olla luonteeltani, että ystävänpäivänkortteja postin kautta toimittaminen voi kyllä jokusen vuoden vielä minulta viedä.. Siksipä olen iloinen, että voin käyttää tätä kapistusta sillä aikaa, kun minulle tulee sitä aikaa enemmän =)) Yhtälailla netissä voi laittaa hyvin henkilökohtaisen ja sydämellisen tervehdyksen, vaikka vuoden jokaisena päivänä!

Lämpimät terveiset kaikille ystävilleni Keski-Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla, Satakunnassa, Hämeessä, Uudellamaalla, Helsingissä, Itä-Suomessa, Kainuussa ja Lapissa!

 

psn

Avainsanat: Ystävänpäivä,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini