Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Uusimmat kommentit

OmenankukatPirjo  1.8.2021 19:30

Satunnainen kuva

juhannus 2011
ihanat_kesakuvat__44
ihanat_kesakuvat__1
ihanat_kesakuvat__11
aamuaurinko atlantilla 19.4.2011
ihana kevat
ihanat_kesakuvat__5
kevainen ilta

Erittäin hyvää palvelua!

Tiistai 8.12.2009 klo 19:39 - Heljä Järvinen

Erityyppiset liikuntasuoritukset ja monet erilaiset kylvyt ja hieronnat alkavat tuntumaan jo kehossa. Aamun tehohieronnan jälkeen lähdin hiihtämään ja tänään se onnistui loistavasti. Oikein mukava nuori mies, ampumahiihtäjä Mikko Prusi sai sukseni loistokuntoon ja hänen opastuksellaan löysin turvallisen mutta haastavan reitin lauantain vaikean kilpareitin tilalle. Valitettavasti nestevajaus ajoi minut pois ladulta käytännöllisesti katsoen aivan liian varhain. Olen toki iloinen siitä, että kilometrejä kertyi silti lähes kymmenen.

Iltapäivällä kävin merileväkylvyssä. Se oli myös kokemuksena uskomattoman upea ja siinä sain rentouduttua päivän suorituksista. Tällä hetkellä nautin hyvää kahvia ja kirjoittelen tätä tekstiä. Huomenna koetan olla taas virkeässä kunnossa, että pääsen juoksulenkille.

Hoitohenkilökunta on ollut todella palveluhenkistä ja ammattitaitoista. On ilahduttavaa huomata, että hyvää palvelua ihan oikeasti saa vielä jostain. Olen sen toki henkilökunnallekin sanonut! Ylipäätään tällä seudulla osataan palvella asiakasta. Tällaiselle retkelle lähden mielelläni uudestaan.

2 kommenttia . Avainsanat: Ampumahiihtäjä Mikko Prusi, hyvä palvelu, merileväkylpy