Erittäin hyvää palvelua!

Share |

Tiistai 8.12.2009 klo 19.39 - Heljä Järvinen


Erityyppiset liikuntasuoritukset ja monet erilaiset kylvyt ja hieronnat alkavat tuntumaan jo kehossa. Aamun tehohieronnan jälkeen lähdin hiihtämään ja tänään se onnistui loistavasti. Oikein mukava nuori mies, ampumahiihtäjä Mikko Prusi sai sukseni loistokuntoon ja hänen opastuksellaan löysin turvallisen mutta haastavan reitin lauantain vaikean kilpareitin tilalle. Valitettavasti nestevajaus ajoi minut pois ladulta käytännöllisesti katsoen aivan liian varhain. Olen toki iloinen siitä, että kilometrejä kertyi silti lähes kymmenen.

Iltapäivällä kävin merileväkylvyssä. Se oli myös kokemuksena uskomattoman upea ja siinä sain rentouduttua päivän suorituksista. Tällä hetkellä nautin hyvää kahvia ja kirjoittelen tätä tekstiä. Huomenna koetan olla taas virkeässä kunnossa, että pääsen juoksulenkille.

Hoitohenkilökunta on ollut todella palveluhenkistä ja ammattitaitoista. On ilahduttavaa huomata, että hyvää palvelua ihan oikeasti saa vielä jostain. Olen sen toki henkilökunnallekin sanonut! Ylipäätään tällä seudulla osataan palvella asiakasta. Tällaiselle retkelle lähden mielelläni uudestaan.

Avainsanat: Ampumahiihtäjä Mikko Prusi, hyvä palvelu, merileväkylpy


Kommentit

22.12.2009 9.07  Hiihtoputken väki

Kiitos mukavasta palautteesta, Hyvää Joulua ja rauhallista Uutta Vuotta!!

22.12.2009 9.37  Heljä Järvinen

Kiitos, hiihtoputken väki!

Lämmin joulutervehdykseni myös teille sinne Vuokattiin!

Meilläkin kohta pääsee laduille perinteisellä tyylillä sivakoimaan. Vapaalla olisi jo päässyt, mutta ajattelin odotella rauhassa. Luulen, että jos vain urheiluvammoitta selviän, niin tänäkin talvena saan hiihdellä...ehkä jopa hirvenhiihtoakin! :)

Kaikkea hyvää teille sinne!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini