Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Uusimmat kommentit

OmenankukatPirjo  1.8.2021 19:30

Satunnainen kuva

kevatta kohden
viela on matkaa...
ihanat_kesakuvat__31
uusi vuosi
venajan savuja
hiipuva hiillos
ihanat_kesakuvat__44
uintia syyskuulla

Syystuulia

Share |

Sunnuntai 5.10.2008 klo 19:20 - Heljä Järvinen


Syksyn syvetessä on ollut aika taas paneutua järjestötöihin. Nyt suunnitellaan jo tarmokkaasti ensi syyskuussa Tikkakoskella pidettävää Naisten Valmiusliiton naisille suunnattua TIKKA – 09 suurharjoitusta. Harjoituksessa on johtavana aiheena arjen turvallisuus ja yhteiskunnan häiriötilanteisiin varautuminen. Harjoituksessa tulee olemaan koulutusta noin 250:lle näistä asioista kiinnostuneelle naiselle.

Kuluvana syksynä on myös toimintaa. Jo tulevana viikonloppuna pidetään Lievestuoreella ennakoivan ajon kurssi ja Luonetjärven varuskunnassa henkisen tuen perusteet – koulutus. Kaikissa näissä suuremmissa ja pienemmissä harjoituksissa tärkeänä yhteistyökumppanina on Maanpuolustuskoulutusyhdistys, joka nimestään huolimatta järjestää paljon muutakin kuin sotilaallista toimintaa.

Marraskuussa on Jyväskylän Agora Centerissä Naisten Valmiusliiton valtakunnallinen turvallisuusseminaari. Naisten Valmiusliiton Keski-Suomen alueneuvottelukunnan puheenjohtajana olen saanut olla mukana tätäkin suunnittelemassa ja alkusyksy onkin kulunut kuin huomaamatta. 

Naisten Valmiusliitolla on Suomessa 12 alueneuvottelukuntaa ja olen saanut olla näitä edustamassa liiton työvaliokunnassa. Työvaliokunnassa, joka esittelee liiton hallitukselle mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseksi nykyajan vaatimuksia vastaten ja tulevaisuuttakin varten. Naisten Valmiusliiton järjestötyöryhmän jäsenenä olen mukana kehittämässä liiton eri jäsenjärjestöjen entistä parempaa yhteistyötä.

Kaiken tämän ohella olen onneksi jaksanut puurtaa kuntoiluprojektieni parissa. Vuosi on jo tullut täyteen ja tulokset alkavat pikku hiljaa näkyä. Ja tuntua (puolison huom.). Kyseessä ei ole siis 35:n villitys vaan lopunikäiseksi tarkoitettu projekti. =)

Lisätietoja koulutuksista ja tapahtumista:

Naisten Valmiusliitto ry

Maanpuolustuskoulutusyhdistys

Avainsanat: Turvallisuuskoulutus, Naisten Valmiusliitto, Maanpuolustuskoulutusyhdistys


Kommentit

10.10.2008 21:34  Henkilö paikkakunnalta

Heljä Järvinen, olet hyvinkin oikeiden asioiden parissa. Äänestäkäämme siis Heljää!

12.10.2008 15:45  Heljä

Hyvä Henkilö paikkakunnalta!

Kiitos rohkaisevasta kommentistasi!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini