Uusia kokemuksia ilman ruhjeita

Maanantai 7.12.2009 klo 20.56 - Heljä Järvinen

Heräsin virkeänä mutta poikkeuksellisen myöhään tänä aamuna. Jouduin juoksujalkaa kiirehtimään varattuun hierontaan. Hierojalla oli niin voimakkaat kädet, että pyysin hiukan kevyempää otetta. Yllättävästi siihen kovaankin hierontaan tottuu. Käsittely oli niin tehokas, että iltapäivän lenkki oli enemmänkin maiseman katselureissu. Hyvä reissu silti! :)

En ole koskaan ollut kovin innokas kylpylöissä kävijä tai ylipäätään harrastanut uimahalleissakaan käyntiä. Olen niin bakteerikammoinen. Tänään sain suggeroitua itseni ja päätin, että sinne sekaan vain. Nyt olen iloinen, että sain itseni ylipuhuttua siihen. Olen uinut, käynyt erilaisissa saunoissa ja altaissa ja sammakkoakin ehdin uida parisataa metriä. Ihastuttavin kokemukseni tulikin savusaunan lämmöstä ja avantouinnista. Huikea kokemus! :) Tuntui niin hyvälle, että vielä ennen kuin täältä kotiin lähden käyn uudemman kerran siellä. Jospa pääsisi niin hyvään tunnelmaan, että kotirantaankin saisi avannon tälle talvikaudelle tehtyä ja siellä myös tulisi käytyä.

Tämäkin päivä on ollut mieluisia elämyksiä täynnä ja odotan innolla huomista. Silloin menen hiihtämään varmistettuani ensin reitin "turvallisuuden", niin vanhat ruhjeet saavat rauhassa parantua. Paranemisprosessi on jo hyvässä vaiheessa, sillä olen saanut oikein hyvää hoitoa parina päivänä.

Tutkailtuani kuntokalenteriani viimetalven hiihtojen osalta huomasin, että olen hiihtäjänäkin kehittynyt. Kuntokalenterin päivittäminen on hyvin tärkeää, sillä siitä pystyy seuraamaan oman kunnon kehitystä. Nyt nukkutuutimaan, että huomenna jaksaa kaiken sovitun tehdä! :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Savusauna, avanto, kuntokalenteri